Витратомір масового потоку вимірює масову витрату газів, тому на вимірювання не впливають зміни температури або тиску середовища.

Установка обхідно-капілярного інструменту не залежить від положення. Вимірювальна трубка має два датчики температури, встановлені один за одним. Постійна кількість тепла вводиться на шлях потоку газу. Молекули газу поглинають цю кількість тепла і несуть його з собою під час процесу вимірювання. Таким чином, між двома датчиками утворюється різниця температур, яка тим більша, чим більший потік газу. Тоді з різниці температур потрібно розрахувати лише об’ємний потік.

Пристрій не містить рухомих частин, тому ці витратоміри є надзвичайно надійними, які також доступні у версіях витратоміра та регулятора витрати. Інструмент також доступний у недисплейній, LCD-дисплеї та узагальненій версіях. Усі моделі мають виходи 0-5 В постійного струму та 4-20 мА.

Підпишіться на нашу інформаційну стрічку!

Чи можемо ми надіслати вам 5 порад щодо обслуговування обладнання для вимірювання? Якщо ви дотримуватиметесь цих правил, ваші інструменти будуть і надалі бездоганно служити вам! Підпишіться на наш інформаційний бюлетень, і ми надішлемо вам 5 порад у подарунок!

Fel!